Начало тагове Евдоким

таг: Евдоким

Св. праведни Евдоким (Богородични заговезни)

Св. праведни Евдоким - 31 юлиЖитие на светецаСв. праведни Евдоким се родил в Кападокия, син на благочестиви родители – Василий и Евдокия. Във времето...